20220312 095550En herlig "Sambryg" formiddag er vel overstået, og køkkenet i MHØ er efterladt renere end da vi kom
- tak for det Paal, Mona har opdraget dig godt kan jeg se.

Dagens "Menu" stod på tre bryg.

To ens All-grain kit, hvor den ene blev brygget på Jimmys anlæg, og den anden hos Klaus i hans smarte hjemmelavede mæskekar, som fungerer overraskende godt.
Her kunne flere "grydebryggere" måske lære nyt hvis man ikke er til anlæg - og det er netop formålet med SAMBRYG, at lære og udveksle erfaringer.

Vi var 8 deltagere der havde en fantastisk, humoristisk, lærerig dag, hvor der også blev udvekslet gode seriøse erfaringer.



Efter brygning og overførsel til brygspand, er de tre bryg bragt med hjem til den enkelte brygger, så de individuelt kan aftale det videre forløb med deltagerne omkring omstikning, etiketudseende og flaskning - for ikke at forglemme, fordeling og afregning for de enkelte bryg.
Næste gang skulle du overveje at deltage!?

Fotogalleri fra Sambrygdagen 12. marts 2022:
Klaus er høj, men IKKE høj nok, så er det godt med hjælpemidler i lokalet.
Steven (og øvrige deltagere) tager godt for sig af de af Steen medbragte 24 dåser NCBA som han ikke selv kan nå at fortære - og derfor gav væk!
Medens de andre hyggede sig, måtte Steen bruge tiden på forskellige administrative opgaver for foreningen - medlidenhed er velkommen!!!
En (nej to) Belgiske trøsteøl efter hjemkomst fra en herlig dag, nu er det MIN tur til at nyde - god weekend derude til alle jer godtfolk.

  -----------------------------------------------------

1 gaerspande HJSambryg i Multihusets køkken
Lørdag den 12. marts kl. 08:00 - 14:00

Program: Et hold brygger et All-grain kit, som deles bagefter (også udgifterne) - hertil hvad I andre ønsker og kan stille op med på andre hold. Jimmy har lige nu, plads til 3 på sin "IPA-station".

Derudover er der plads til endnu 4x3, ialt 12 deltagere på de sidste 3 "stationer", så meld til nu så vi alle kan få en god dag sammen.

Jimmy har tilbudt at tage et ekstra sæt brygudstyr med, så hvis du er ny og uden udstyr, er det ingen hindring - skriv det når du melder dig til via Fjæsen.

I pauserne, udveksler vi erfaringer, smager og bedømmer  hinandens medbragte håndbryg og spiser vores medbragte mad.

Jimmy er den første der har meldt sig til, og Jimmy vil brygge en Black American IPA, se beskrivelsen her: Black Angel er sort øl der er blød som en berøring af en Engel med let markant bitterhed, blød harmonisk humling, og god balance mellem humle, malt og alkohol.
Sammensat af:
Malte: Pale Ale malt * Cara Ruby * Chokolade malt
Humle: Citra * Columbus * Crystal
OG: 1.076 * FG: 1.014
IBU: 63 * EBC: 77 * ABV: 8,1%
Steen har smagt den og købte flere sæt med hjem inden Brygforretningen lukkede ned.
Der er således mulighed for at brygge to sæt - eller hvis nogen møder op med 50 l anlæg, to sæt i et bryg (40 l som slutresultat).

Hvem vil deltage, hvem tager brygudstyr med, hvad har I lyst til at brygge?

Svar og tilmelding på Fjæsbog så alle kan følge status for aktiviteten, jer der ikke er på Fjæsen, må maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(I skrivende stund mangler vi et OK på brug af lokalet, men det fremgår af MHØ kalenderen det er ledigt, så når denne linje er slettet, er alt OK, men sæt allerede nu et X i din kalender - og giv en melding på Fjæsen (eller min mail).
-----------------------------------------------------