Snus til oelOm Bornholms Håndbrygger Laug
Foreningen har ca. 50 medlemmer der brygger det dejligste håndbryggede øl - sammen i vores fælles store køkken, eller hjemme i husets "bryggers".

Alle kan følge os på denne åbne hjemmeside, og er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger og hjælp, til selv at komme i gang med at fremstille egen kvalitetsøl.

Vi arrangerer hen over året flere event som smagninger af hinandens øl, brygkurser, "Læringsdage" over specifikke emner der kan være: forskellen på de forskellige malte, humle, - & gærtyper.

Den store dag er vores årlige håndbryggerkonkurrence afholdt af Small Batch. 

Klubhus og bryglokaler
Vi har med vores medlemskab af MultiHuset i Østerlars, adgang til nyrenoveret køkken for ølbrygning, og lokaler til møder - dejlig centralt for alle.

Samarbejde
Vi samarbejder tæt med Bornholms afdelingen af Danske Ølentusiaster og omkring den årlige Bornholms Ølfestival.

Kommunikation mellem medlemmer.
Vi kommunikerer med "mere udmyge" ting som opskrifter, fælles indkøb, arrangementer med mere, i vores FB-gruppe og nyhedsmail fra hjemmesiden. Alle håndbryggere kan blive medlem af disse fora ved indmeldelse i foreningen.

Hvordan bliver man medlem?
Deltag i et af vores bryggermøder for at se, om det er noget for dig, hvorefter du kan indmeldes i gruppen. 
Herefter vil du via den FB-gruppen, kunne efterlyse hjælp til specifikke bryggeropgaver og dele oplevelser og opskrifter med andre medlemmer, modtage indbydelse til arrangementer, vores fælles "smagsaftener" hen over året, ture til brygforretninger og ikke mindst - vi hjælper hinanden!

Medlemskab af Bornholms Håndbrygger Laug, koster kun 150 kr. for 2022.

Foreningens konti.
Indbetalinger skal ske til kassereren, Michael Rønne-Hansen på MobilPay 1037BM eller bank 5340 333762

Interesseret? Send en mail til formand eller sekretær, se her: